Julklappsinsamling

Skänk en julklapp till ett barn i Göteborg som annars blir utan julklapp i år. Vi har en julklappsinsamling i samarbete med Haga Trätoffelfabrik.

Det finns tyvärr många barn i Göteborg som lever i ekonomisk utsatthet. Det finns därmed många barn som inte kommer att få någon julklapp i år. Tillsammans kan vi minska denna siffra. Skänk en julklapp till ett barn som annars blir utan. Lämna in din julklapp i butiken Haga Trätoffelfabrik som ligger på Haga Nygata 19A i Haga. Julklappen kommer att ges till en barnfamilj som lever i ekonomisk utsatthet.

Presentkort på exempelvis en klädkedja, leksaksbutik, Nordstan eller SF bio uppskattas otroligt mycket. Skänker ni annat än presentkort så vill vi att det är någonting nytt. Inga begagnade saker tas emot. Lämna gärna in din julklapp så snart som möjligt så att vi kan ge den vidare till familjen.

Har du inte möjlighet att lämna julklappen på plats så går det även bra att skicka den till oss. Vi rekommenderar att köpa presentkort. Skicka din julklapp till:
Insamlingsstiftelsen Bättre Göteborg
Tredje Långgatan 38
413 27 Göteborg

Stort tack för ert engagemang!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *