Ny projektledare & nytt projekt

Vi har glädjen att presentera vår nya volontär och projektledare, Erica Valentina, som kommer att ansvara för vårt julklappsprojekt. Vi är överlyckliga över att Erica vill driva detta projekt. Stort tack till dig Erica!

I år kommer vi att ha julklappsinsamlingar och event i Göteborg. Vi vill att alla barn ska få en julklapp. Vi kommer därför att anordna insamlingar och vi tycker att det vore fantastiskt om ni själva ville starta egna julklappsinsamlingar på till exempel jobbet eller bland familj och vänner. En insamling av julklappar som ni sedan skänker till oss på Bättre Göteborg. Vi kommer därefter att dela ut dessa julklappar till barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet.

Vi önskar att inget barn ska behöva gå utan julklapp och kommer därför försöka samla in så många julklappar vi bara kan. Vi kommer att sätta upp små ”pop up”-insamlingar där ni kan skänka julklappar på plats. Vi vill dessutom planera lussefika. Vad detta event innebär kommer vi att informera om inom en snar framtid.

Hör gärna av er till oss om ni vill skapa en egen insamling av julklappar på jobbet eller för vänner och familj. Tips på julklappar är presentkort. För ett barn som oftast, om inte alltid, får begagnade kläder och saker är känslan av att få köpa någonting alldeles nytt helt obeskrivlig.

Hälsningar Bättre Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *