Projekt Bergsjön

Projekt Bergsjön går ut på att hjälpa familjer i Bergsjön. Julen 2015 och påsken 2016 hjälpte vi många människor där och vi insåg då hur stort behovet av hjälp är i detta område.

Det är många i Bergsjön som har det så tufft ekonomiskt att de knappt har råd med basvaror så som exempelvis pasta, ris och potatis. Hygienartiklar, blöjor, välling och modersmjölksersättning är också sådant som är viktigt men svårt att få ekonomin att räcka till.

Till projektet kommer vi att ta hjälp av företag som kan bidra med produkter men det är även otroligt viktigt med ekonomiska bidrag så att vi snabbt kan hjälpa familjer som är i akut behov av hjälp.

Är du företagare som vill hjälpa oss med produkter/tjänster eller skänka ett ekonomiskt bidrag så skicka ett mail till info@battregoteborg.se.

Är du privatperson som vill skänka ett bidrag så sätt in bidraget på vårt konto via swish eller bankgiro. Märk ditt bidrag med ”Bergsjön”. Swish: 1230061911. Bankgiro: 5100-2681. Mottagare: Insamlingsstiftelsen Bättre Göteborg

Alla bidrag, stora som små, är viktiga. Tillsammans kan vi göra skillnad.